Kategorier
Nominerade

Örjan 69, bloggar veckans outfit

Örjan Widmark är nominerad till Årets Modernaste Pensionär
ÖRJAN BLOGGAR VECKANS OUTFIT
Det här är Örjan Widmark som mestadels håller till i Västerås men också Sala. På sin blogg ”Utsikt från Torpet” har han den senaste tiden provat att visa ”Veckans Outfit”. Det är ju annars en populär form av blogginlägg som många unga använder sig av idag. Principen är enkel, du tar ett kort på dig själv och bjuder andra på hur du är klädd för dagen. Så här beskriver tipsaren Annika, Örjan:

”Örjan är en passionerad bloggare som också drivs av att inspirera andra pensionärer att använda sociala medier. Förutom att blogga dagligen på flera bloggar så håller han kurser för pensionärer kring sociala medier som Facebook, Twitter och förstås bloggar. Han föreläser för pensionärer och andra för att sprida sitt budskap kring kraften och möjligheterna med sociala medier. Kort sagt, Örjan brinner för bloggandet och att dela med sig av sin passion till andra. Han har fler bloggar, men är mest aktiv på bloggen Utsikt från Torpet http://stentorpet.blogspot.se/”

Jag får också veta att Örjan sprungit sin 20:e Stockholms Marathon i år och planerar att springa New york Marathon nästa år, då han fyller 70 år. Om det räknas som modernt eller rent vansinne, det står fritt för var och en att bedöma, men helt klart så tar hans bloggande honom till en plats bland nomineringarna för Årets Modernaste Pensionär!

LÄNKAR
UTSIKT FRÅN TORPET: http://stentorpet.blogspot.se/