Kategorier
Nominerade

LilliAnn företräder tusentals moderna pensionärer

LilliAnn Källermark är nominerad till Årets Modernaste Pensionär
LILLIANN KÄLLERMARK VILL NOMINERA 8500 STYCKEN!
Det här är LilliAnn Källermark. Hon är ordförande i Seniornet. Så här skrev hon till ”Årets Modernaste Pensionär:”

”SeniorNet omfattar 8500 medlemmar i åldrarna 50+ – 101 år. Samtliga använder digitala verktyg=datorer, surfplattor, smartphones och mobiler i olika grad. Från att ”trycka på startknappen” till mer avancerade verksamheter. Vi är kandidater till Årets modernaste Pensionär.”

LilliAnn har förstås rätt och jag skulle önska att jag kunde nominera dem alla. Men så såg jag framför mig vilket jobb det skulle vara. Jag skulle behöva skriva tusentals små artiklar, samla ihop tusentals fotografier och sidan här med de nominerade skulle bli helt enorm. Jag är absolut inte lat, men smart! Så därför nominerar jag nu LilliAnn Källermark till Årets Modernaste Pensionär och låter denna nominering sprida sig med värme till alla medlemmarna som hittills inte lyckats få en nominering trots att de är värda en!

LilliAnn gör ett fantastiskt jobb med Seniornet och tack vare hennes arbete och Seniornets verksamhet har massor av seniorer och pensionärer kunnat ta steget ut i den digitala världen och blivit digitalt delaktiga. Därför nominerar jag LilliAnn Källermark till Årets Modernaste Pensionär!
AV Kjell Eriksson

LÄNKAR:
SENIORNET: http://seniornet.se