Kategorier
Nominerade

Curt Fägersjö satsar på E-böcker

curtfagersjo
Curt Fägersjö ger ut sin egen e-bok.
Curt Fägersjö har skrivit en spännande thriller som utspelar sig på Södermalm och Reimersholme i Stockholm. Den heter ”SatansJävlar”. När han gav ut den gjorde han det alldeles själv och nu tar han steget ut i det digitala och inom kort kommer den också ut som e-bok.
Curt är lyrisk över den nya tekniken.
– Jag behöver ju inget stort förlag i ryggen utan jag kan publicera min böcker själv och nu behöver jag inte ens trycka böckerna.
Curt har nu låtit digitalisera sin bok och har nu skickat den digitala filen till Elib. På så sätt blir den tillgänglig digitalt för den som vill läsa den som e-bok. Curt skriver nu på uppföljaren till boken och han blir också sugen på att hjälpa andra att få ut sina e-böcker.
Det finns många fördelar med e-boken. Du kan bära med dig en hel bokhylla utan problem i din läsplatta när du är ute och reser, och du kan också välja både typsnitt och storlek på texten när du ska läsa.
Det här är helt klart ett modernt och fantastiskt sätt att publicera sina böcker på, därför nominerar vi nu Curt Fägersjö till Årets Modernaste Pensionär.

LÄNKAR:
Mer om boken ”SatansJävlar”: http://www.litenupplaga.se/899
Mer om Elib: http://www.elib.se