Kategorier
Nominerade

Boris 75, rockar loss med Spotify

Boris Rydin nominerad till Årets modernaste Pensionär
Glöm stenkakor, vinylskivor och trassliga kasettband. Gör som Boris, 75. Rocka loss med Spotify.
Dagens pensionärer minns förstås skivbackarna och hyllorna med musik. Idag kan den moderna pensionären lyssna på favoritmusiken i mobilen, datorn, eller läsplattan och få så mycket musik som du omöjligt annars skulle få plats med hemma om du ägde dem på CD. Spotify har fler än 20 miljoner låtar du kan lyssna på via nätet, utan att ens behöva gå till en skivbutik. Boris Rydin använder Spotify och det är ett av skälen till att han nu är nominerad till Årets Modernaste Pensionär.

Så här skriver barnbarnet Elin i sin motivering:
”Min morfar som är 75 år är utan tvekan årets modernaste pensionär. Om han inte gillar statusar på facebook, spelar han candy crush saga eller beställer sista minuten resor till Kanarieöarna.
Han är en jäkel på det tekniska, och har införskaffat sig högtalare för att ständigt kunna lyssna på sin favoritartist Christer Sjögren genom Spotify.
Han är inte bara världens mest tekniska morfar, utan också världens bästa. Därför ska han vinna!”

Boris bor i Limmared, en liten ort 4 mil utanför Borås. Jag får också veta att han gärna googlar på bilar och husvagnar och beställer gärna en resa via nätet. Boris brukar också videotelefonera med sina barnbarn både hemifrån eller om han befinner sig utomlands och eftersom han har iPhone använder han programmet ”Facetime”. Det är ett bra sätt att hålla koll på barnbarnen skvallrar Elin som också låter hälsa att hennes Morfar blev så glad över nomineringen att han faktiskt började skratta! Underbart att höra! Grattis Boris!

LÄNKAR
Boris finns på Facebook. https://www.facebook.com/boris.rydin?fref=ts
SPOTIFY: http://spotify.com

Av Kjell Eriksson