Kategorier
Nominerade

Ulla-Britt, proffs på Internetbanken

Ulla Britt Lundin - Nominerad till Årets modernaste Pensionär
Att använda Internetbanken och beställa sina resor på nätet är vardagsmat för Ulla-Britt Lundin.
Det finns så mycket kul att göra på Internet, men också massor av saker som är både ”måsten” och som samtidigt underlättar vardagen. Bankärenden är en sådan tjänst. Att beställa sina resor, om det så är en bussbiljett, eller en flygresa till varmare land så är datorn idag nästan nödvändig.
Elina har tipsat om Ulla-Britt som förstås inte bara använder den här typen av tjänster på Internet, utan som också håller kontakt via Facebook med släkt och bekanta över hela Sverige och sina 17 barnbarn och barnsbarnsbarn. Så här skriver Elina i sin motivering:

”Ulla-Britt går datorkurser, hon har en egen dator där hon är ständigt uppkopplad på sociala medier, hon läser bloggar och betalar alla räkningar via internet. Genom Facebook håller hon kontakt med släkten och bekanta över hela Sverige och sina 17 barnbarn och barnbarnsbarn. Hon gör statusuppdateringar, lägger upp bilder och checkar in samt kommenterar mycket aktivt. Mormor har haft mobil så länge jag kan minnas och skickar sms och mms. Hon svarar snabbare än alla mina vänner. Hon har alltid älskat mode och har alltid de senaste trenderna, om jag vill veta vad som är inne ringer jag till henne. Hon reser mycket och kollar och beställer resorna via internet. Hon är enligt mig årets modernaste pensionär.”

Nu är Ulla-Britt som bor i Skutskär, utanför Gävle, är nu nominerad till Årets Modernaste Pensionär! Jag har förstås passat på att försöka ta reda på om hon har några länkar att bjuda på och det har hon. Elina och hennes lillasyster Frida bloggar ju och givetvis är mormor där och läser varje dag:

LÄNKAR:
ELINAS BLOGG: http://www.elinaharju.blogg.se
FRIDAS BLOGG: http://www.fridaharju.blogg.se

av Kjell Eriksson