Kategorier
Nominerade

Ulla 75, bjuder på digital chokladkaka

Ulla Jansson är nominerad till Årets modernaste Pensionär
Ulla Janssons granne Nina Wennström har tagit bilden och tipsat om att Ulla minsann borde nomineras till Årets Modernaste Pensionär. Ulla som bor i Nyhammar i Dalarna har precis blivit 75 och har nyligen gått med i Facebook och där delar hon både det ena och det andra och så här skriver Nina:

”Hon är om sig och kring sig, bakar och delar både det ena och det andra på fejjan. Hon håller kontakten med sina barnbarn, varav en är i Filippinerna. Hon gillar att surfa på blocket, tradera också. Kolla recept, och läsa nyheter. Hon ska nog uppgradera sin mobil till en iPhone nu, hon fyller år snart och hon tror maken köper en åt henne för han har avrått henne vänligt men bestämt då hennes födelsedag snart kommer…:) Hon vågar, det är kul!”

Ulla har digitalt delat med sig av ett favoritrecept till sina vänner. Det har ju blivit så med kakböckerna att de flyttat ut till Internet. Du får länken till receptet här så vi kan väl kalla det för att Ulla bjuder oss på digital chokladkaka:

LÄNK
ULLAS FAVORITRECEPT: http://www.recept.nu/recept_nu/efterratter_och_godis/mjol/astrids_chokladkaka/

Nina skickar också med en bild på Ulla från 1962 och att ha sina bilder från 1900-talet i datorn får väl också räknas som pluspoäng för att få bli nominerad till Årets Modernaste Pensionär.

Ulla Jansson som brud 1962

LÄNKTIPS FRÅN ULLA:
https://www.facebook.com/AHeroForTheWorld
https://www.facebook.com/tmomsband
http://www.syochsticka.se