Kategorier
Nominerade

Bengt 73, bjuder på tekniska tips

Bengt Agert är nominerad till Årets Modernaste Pensionär
FATHER BEN GER TEKNISKA TIPS
Bengt Agert 73, i Lund har sin egen webbsida där han samlar allt möjligt från roliga historier till tekniska tips för andra. Du hittar länken här nedan.

Så här lyder motiveringen som kommit in till Årets Modernaste Pensionär:
”Min pappa är 73 år och väldigt modern. Han är ett föredöme. Han är otroligt positivt inställd till teknik och vill lära sig allt nytt. Sedan är han oerhört angelägen av att lära andra det han kan. Han tillbringar det mesta av sin tid på vinterhalvåret framför datorn. Han är mycket van att använda och hitta på Internet. Han klipper egna filmer och bildspel. Han hjälper alla i sin bekantskapskrets med datorproblem. Han har GPS till bil och båt. Han finns bl.a. på Facebook, Twitter, Instagram och LinkedIn.”

Bengt skriver själv att han blivit lite av en ”helpdesk” för sina vänner som råkat på datorproblem. Det tålamod någon kan bjuda på vid sådana situationer när datorn inte gör det man vill är alltid uppskattat. Nu får ”Father Ben” äntligen uppskattning tillbaka för alla han hjälpt – en nominering till Årets Modernaste Pensionär! Grattis Bengt!

LÄNKAR:
Father Bens blogg och startsida
Läs mer om Father Ben